Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе изключително изнервен от съдийството на Стефан

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе изключително изнервен от съдийството на Стефан
Коментари Харесай

Илиан Илиев избухна: С тоя сричащия депутат беше ясно, че ще загубим

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе извънредно раздразнителен от съдийството на Стефан Апостолов при загубата 0:1 срещу ЦСКА-София. Специалистът е на мнение, че е нямало метод арбитрите да оставят “червените ” да не победят.

Старши треньорът даже стигна до такава степен, че да съобщи, че може би е било по-добре отборът му да не е бил пътувал за срещата, а да се готви за мача за Купата на България. Илиев също по този начин и “захапа ” наставника на ЦСКА-София Любослав Пенев за мненията му за съдийството в предходния мач сред двата отбора преди към месец.

“Съжалявам, че загубихме подобен мач. Съдията не ни разреши да играем - фаулове в офанзива непрекъснато. Не съм бил толкоз раздразнителен от много време, поради това което сътвори тоя сричащия народен представител. Съжалявам, че дрънча такива нелепости. Аз съм една от аргументите да загубим, тъй като трябваше да преценява, че с това предопределение по този начин ще се получат нещата. Трябваше да подходим по различен метод, без значение че дузпата си е дузпа. Рано или късно щяха да ни вкарат. Може би трябваше да запазим някои хора за мача за Купата. Даже може би не трябваше да пътуваме, губим служебно и се насочваме към другите мачове. Да идват мачовете им с Лудогорец и да се види кой-кого. След мача във Варна някой подшушна на Любо Пенев да приказва за съдията. Мен ще ме е позор да приказвам за това, в случай че изгубвам 0:2 и имам един удар във вратата ”, сподели Илиев.

Последният добави, че ги чака доста тежък мач за Купата с Ботев в Пловдив, изключително, в случай че съдията е послушко, като днешния на " Армията ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР